Mes: noviembre 2019

Gandia construye un nuevo acceso al polígono de Benieto con una inversión de 200.000 euros

La alcaldesa de Gandia, Diana Morant; acompañada por el vicealcalde y concejal de Urbanismo, Josep Alandete; miembros de la corporación municipal y representantes de la Asociación Empresarial Ciutat del Transport, visitaron el pasado jueves, 28 de noviembre, las obras de la nueva conexión entre el polígono de Benieto y la carretera CV-680.
El presupuesto de la actuación es de 200.000 € de los cuales el 60% será financiado gracias a una ayuda del Ivace y el 40% restante lo aportará el Consistorio. La empresa responsable es Pavasal.

Leer más

ACCO i l’Ajuntament d’Oliva presenten la iniciativa “Xicotet Comerç. És el seu torn” per a reivindicar un consum més pròxim, sostenible i contributiu

L’Associació de Comerciants d’Oliva ha presentat hui la campanya “Xicotet comerç. És el seu torn”, una iniciativa promoguda en l’àmbit autonòmic per la Confederació de Comerç d’Alacant, Castelló i València – Confecomerç CV que persegueix la declaració d’un Dia Mundial del Xicotet Comerç per a posar de manifest el destacat paper del sector del comerç minorista, no només en l’àmbit econòmic i de foment de l’ocupació sinó també socialment i mediambientalment, garantint la proximitat, preservació del territori, promoció de productes autòctons, proveïment i dotació de servei als municipis.

Leer más