Mes: julio 2018

FAES y ESIC fortalecen su colaboración para aportar formación «de calidad» a la Safor

El presidente de FAES, Miguel Todolí, acompañado de la presidenta del área de Formación, Inmaculada Roche; y de la secretaria general de la Federación, Fina López; se ha reunido esta mañana con el director de ESIC, Agustín Carrilero; y el director de Marketing, Jaime Picher con el fin de potenciar la colaboración conjunta en «nuestra apuesta por aportar una formación de calidad a nuestros empresarios de la comarca», tal y como asegura Todolí.

Leer más

Miguel Todolí asiste al nombramiento del nuevo presidente de IVEFA

Desde FAES queremos agradecer y felicitar, a su vez, a José Bernardo Noblejas por el gran trabajo que ha desarrollado como presidente al frente de IVEFA. Y damos la bienvenida a Francisco Vallejo que encabezará este organismo con más de 20 años de existencia y «con unos cimientos que le permitirán seguir construyendo el gran edificio del Instituto Valenciano de la Empresa Familiar».

Leer más

¿Sabes lo que tienes en el centro de Gandia?

La regidora de Polítiques Econòmiques i d’Innovació (Comerç), Alicia Izquierdo; el president de la Cooperativa de Comerciants del Centre Històric de Gandia, Pedro Izquierdo; i Gemma Garcia, membre de la directiva de la Cooperativa, han presentat aquest matí en roda de premsa la campanya comercial “Summer 2018: ¿Sabes lo que tienes en el centro?” que s’iniciarà el dijous 12 de juliol i que pretén apropar als turistes al centre de Gandia.

Leer más

Les Corts aprova la Llei de Foment de la Responsabilitat Social

El govern valencià ha aprovat en Les Corts Valencianes la Llei de Foment de la Responsabilitat Social (amb el vot en contra del PP). Segons confirma el director general de Responsabilitat Social i Foment de l’Autogovern, Josep Ochoa, ja som la segona Comunitat que tindrà una norma així (la primera en 2010 va ser Extremadura) i també de les poques regions europees amb normes semblants.

Leer más

Arriben les rebaixes d’estiu d’Oliva

Més de 120 comerços han començat ja les seues rebaixes a fi d’augmentar les vendes en la temporada de l’estiu. El públic podrà trobar productes i servicis a preus insuperables de sectors com moda, calçat, llenceria, puericultura i moda infantil, joguets, alimentació, llar, mobles, decoració, electrònica i electrodomèstics, floristeries, joieries, perfumeria, manualitats, reparació de mòbils, fotografia, llibreries, informàtica i disseny gràfic, ferreteria, pinsos, productes per a mascotes i molts més.

Leer más